Een van de meest populaire plaatsen in de dierentuin is het kijken naar de zeeotter; feiten over dit interessante dier zijn net zo fascinerend als genieten ervan uitvoeren.

Zeeotters zijn leden van de wezelfamilie. Terwijl de wezel een dier is, verbinden de meeste mensen als bedreigingen voor hun kippen, maar de zeeotter is er een die veel mensen ooh en ouder hebben terwijl ze genieten van de capriolen van deze kleine Otters-website voor dieren.

De meeste tijd van de zeeotter wordt geïnvesteerd in het water. Hun zwemvliezen helpen hen om snel door het water te zwemmen terwijl ze hun voordeel doen met de zeebodem; hun gekrabde voorpoten helpen hen om het slachtoffer vast te pakken en ook stevig vast te houden terwijl ze teruggaan naar de oppervlakte Otters website. Als ze niet zoeken of eten, bevestigen otter-realiteiten dat ze genieten van gewoon drijven op het oppervlak van het water. Dit is de houding die ze denken te slapen; meestal gordijnen zeekelp over hun lichaam als een middel om ze veilig in het water te houden zoals de rest. Het is niet ongewoon om groepen van hen in het water in een groep te zien rondsnuffelen. Ze zijn zo geïmplanteerd dat ze ook in het water worden afgeleverd.

De zeeotter, onthullen feiten, consumeren zelfs terwijl ze op hun rug drijven. Zee-egels, octopus, inktvis en ook vis zijn veel voorkomende maaltijden voor het zoogdier. Tweekleppige schelpdieren en mosselen zijn bovendien favorieten, maar ze blijken een beetje moeilijker te eten vanwege de harde, dichte bedekkingen van deze waterdieren. Uitdagend misschien; maar nooit onmogelijk voor de otter.

Na het eten begint een reinigingsritueel. Zeeotterwaarheden over de dikke, waterdichte vacht die door het zoogdier wordt gedragen, tonen aan dat netheid essentieel is voor het behoud van die kwaliteit en het afschermingsaspect. In tegenstelling tot vergelijkbare wezens die het koele water van de Stille Oceaan delen, hebben otters geen beschermende laag vetaanbiedingen om de anderen warm te houden.

Die schattige kleine gezichten worden omgedraaid terwijl ze langs het water drijven, en ook hun gedrag om rotsen te gebruiken om clamshells te openen, zijn gewoon enkele feiten van de zeeotter die mensen charmant vinden. Gelukkig wordt de zeeotter, wanneer hij naar zijn vacht wordt gezocht, nu beschermd door wetgeving; ervoor zorgen dat ze zeker nog lang in de buurt zullen blijven voor toekomstige generaties om te waarderen.