Het zeeleven omvat niet alleen de dieren die in zeeën verblijven, maar ook die dieren die in zoetwaterlichamen leven. Eén zo’n zeedierdier is de Oosterse kleine klauwotter. Dit zijn de kleinste onder het otter-familielid. De oostelijke kleine klauw otter bevindt zich in moerassen in China, India, Indonesië, de Filippijnen, Maleisië, Vietnam en Thailand. De meeste klauwen van deze huisdieren steken niet boven zijn tenen uit. Met hun kleine klauwen kunnen de otters hun prooi vasthouden en de Otters-website opeten.

Waar wonen zij?

De Aziatische ijsschotjes leven in de buurt van zoet water. De locatie waar ze leven, moet nat zijn. Kleine visvijvers, lagunes, moerassige gebieden, rivieren, meren en zelfs aan de oevers, deze otters zijn te zien op de website van Otters. Maar als gevolg van de afname van hun omgeving, nadert deze Oosterse klein-klauwige otter zijn einde. Er zijn dus wetgevingen gecreëerd voor de bescherming van deze typen. Deze huisdieren worden bovendien ontdekt in de buurt van dik gebladerte.

In tegenstelling tot andere otters, brengt dit soort otter het grootste deel van hun tijd niet in het water door. Ze wonen op het land, maar kunnen goed zwemmen in waterlichamen. Ze kiezen ervoor om in de buurt van visvijvers te leven waar het water stationair is dan rivieren. Ze willen alleen en ongestoord zijn door mensen en andere huisdieren. Dus ze geven de voorkeur aan dergelijke eenzame gebieden. Ze blijven in enorme teams.

Communicatie

De communicatie van deze oosterse piepkleine otters is uiterst verschillend. De otters kunnen lokaal verbinding maken. Ze creëren twaalf verschillende soorten audio om hun plaatsing aan te geven en hun gevoelens te onthullen. De otters kunnen bovendien interageren met een geur. Het staartgedeelte van de otter scheidt een geur af. De otter verspreidt dit aroma in zijn randen en ook verschillende andere gebieden om anderen te laten begrijpen dat er een otter is.

Voedingsgewoonten

Otters hebben stevige tanden. Ze hebben bovendien zeer scherpe klauwen. Om deze reden voeden ze zich met dieren in de schil zoals krabben, schaaldieren en ook weekdieren. Ze gebruiken hun klauwen dan hun tanden om het doel vast te houden en beschadigen ook hun schaal. In sommige gevallen begraven ze hun prooi en wachten op de dekking tot schade. De otters eten ook verschillende andere kleine huisdieren zoals kikkers, moddervangers, kleine insecten en ook vissen. Ze voeden zich ook met slangen. Ze gebruiken hun tanden om het vlees van de slangen open te scheuren.