Ik kijk naar een volgepakt huisdier dat staat voor een babyotter. Het is niet ongebruikelijk dat makers otterbaby’s maken in de vorm van een vol huisdier voor kinderen om mee te verdienen en om mee te knuffelen. Net als in het geval van het eigenlijke punt, zijn deze otterkinderen lief!

Hoewel staren naar deze doen alsof otter heel leuk is, is het echte ding aangenamer. Hieronder volgt wat informatie over otterbaby’s die zeker zullen bijdragen aan uw leesplezier:

De otter is een dier dat zowel in het water als op het land in rivieren en in zee leeft. De otter die in gevangenschap werden gehouden, waren otterbaby’s die werden ontdekt of opgeslagen nadat ze hadden geverifieerd dat ze verlaten waren of meer dan waarschijnlijk, de website van de wees Otters.

De zeeotterbaby’s zijn puur te vinden in kustgebieden in Alaska, en ook langs de noordelijke kustlijn van Californië. Ze variëren in dimensie in aanvulling op andere dingen, zoals hoeveel tijd ze in het binnenland investeren, en ook precies hoeveel ze zich in de zee begeven.

Mannelijke otters zijn normaal gesproken groter dan hun vrouwelijke tegenhangers, zowel in de Californische kustotterkinderen als hun familie in Alaska. De man kan tussen 4 en meer dan 5 voet bepalen, terwijl de grootste vrouw in Alaska niet meer dan 55 inch zal overtreffen.

Mannelijke otter volwassenen zullen zeker tot 85 pond overwegen. (de otter uit Alaska), terwijl het maximale gewicht van de vrouw ongeveer 72 pond is. Otters-website op de kustlijn van Californië wordt echter een veel snoeischaar en ook kleinere otter gevonden, waarbij een volwassen mannetje niet meer dan 64 pond beschouwt, en het vrouwtje slechts 44 pond. Er is nogal wat onderscheid tussen de familieleden in dimensie en ook in bewoont.

Seksgerelateerde volwassenheid wordt bereikt op de leeftijd van 5 of 6 bij mannen, en op bijna de leeftijd van 4 bij vrouwen. Na het paren duurt de implantatie een tijdje; daarom is het bepalen van zwangerschapsperioden enigszins moeilijk. De hoeveelheid tijd die wordt bepaald voor een zwangerschap van otter-baby’s is ergens tussen de 4 en 9 maanden, met een gemiddelde van 6 maanden. Nadat otterbaby’s zijn geboren, is de otter extreem gezinsgericht en zal de mama zeker redelijk lang bij haar jong blijven. De moeder zal haar jongen zeker voeden en heeft ze daarom minstens 6 tot 8 maanden in de buurt nodig voordat het wordt ontmoedigd.